+ 45 72655805

Barnedåb

123Disko leverer musikken til din barnedåb. Vi leverer de musikalske rammer til den nyfødtes første fest.


En barnedåb er en hyggelig fest sammen med familie og venner. Madleverandøren leverer maden og 123Disko skaber den lydmæssige ramme om festen. Så kan I nyde at være sammen med barnet og gæsterne.

Under middagen spilles stemningsfuld dinnermusik, og vi kan levere underlægningsmusik til eventuelle festsange. Vi har over 230 klassiske festmelodier.

Siden 2008 har 123Disko leveret musik til over 350 årlige events. Derfor ved vi, hvad gæsterne efterspørger. Selvfølgelig tager vi jer med råd, så jeres favoritter også bliver spillet.

Uanset om vi leverer musik til barnedåb eller andre fester, er vores DJ’s klædt på til lejligheden. Vi afvikler fra et diskret anlæg, så vi ikke dominerer rammerne.

Ønsker du ikke en DJ, kan vi også formidle for eksempel en pianist eller guitarspiller. Vi har et bredt repertoire. Og I har selv indflydelse på, hvad vi spiller.

Bestil musik til din barnedåb hos 123Disko – det er enkelt:
  1. Ring 72 655 805
  2. Vi aftaler tid og sted
  3. Inden barnedåben tales vi ved og aftaler evt. særlige ønsker
  4. Vi giver dig en god oplevelse på din festlige dag


Fantastisk!

Vi havde fornøjelsen af at have 123Disko til at levere musikken til vores julefrokost d 13. december. DJ'en kom som aftalt og det hele forløb uden nogen form for problemer :) Han var meget smilende, høflig og vi er alle enige om at han gjorde et fantastisk stykke arbejde. ...

Citat: Personaleforeningen hos Danimex


Super fantastisk DJ

Vi har i forbindelse med vores datters konfirmation haft en DJ fra 123 Disko, hvilket vi har være yderest tilfreds med. DJ leverede et fantastisk stykke arbejde. Gæster var alders mæssigt meget spredt, men DJ formåede at nå ud til alle aldersgruppe, lige fra teenagene til Bedstefar, i den musik han leveret. ...

Citat: Jane


Super godt valg!

Vi har bestemt ikke fortrudt at vi valgte 123 disko til at spille ved vores bryllup d. 19. Juli 2014. Vores musiker (Martin) var yderst venlig og imødekommende allerede ved den telefoniske kontakt og til festen....

Citat: Monica