+ 45 72655805

Professionelle musik, lys og lyd løsninger til erhverv

123Disko er en af Danmarks førende eventleverandør inden for professionelle Dj's til det voksende publikum – og inden for alle kategorier fra bryllupper og firmafester til konfirmationer og runde fødselsdage for såvel de 20-årige som de 80-årige.


Vi tilbyder samtidig det enestående B2B-koncept til hoteller, cafeer, restauranter - kort sagt alle de professionelle aktører, som ønsker en god, seriøs og erfaren samarbejdspartner.

Filosofien bag B2B-konceptet er, at I med Business to Business kan tilbyde jeres kunder en samlet og eksklusiv løsning til det arrangement, som de har bestilt hos Jer.

Vi sørger samtidig for, at du som B2B kunde også på underholdningssiden er klædt godt på til at rådgive dine kunder, uanset hvilken slags fest, der skal holdes.

Som samarbejdspartner får du en mappe med foldere til uddeling blandt dine kommende værter, så du også på denne måde hjælper dem med at skabe den gode fest!. Vi vedlægger et par eksemplar til orientering om de forskellige løsninger men du er altid velkommen til at bestille flere af.